Jack Daniel's
Mobile image

JACK DANIEL'S TENNESSEE WHISKEY

Jack Daniel’s är världens bäst säljande whiskey. Grundat av Jack Daniel själv år 1866, vilket gör det till det äldsta registrerade destilleriet i USA. Varje flaska är producerad på vårt destilleri som ligger i Lynchburg, Tennessee. Alla våra produkter är tillverkade med den finaste malten gjord på och korn.

Jack Daniel's är känd för sin välgjorda och lena Tennessee Whiskey. Du överlever inte i 150 år om du inte erbjuder kvalitet, trots allt! Oavsett om du vill dricka din whiskey ren, med is eller med din favoritdrink finns Jack Daniels Whiskey alltid där för dig.

JACK DANIEL'S LOYALTY CLUB

Är du en av våra kunder, eller jobbar du inom bar/restaurang?

Under 2021 lanserar vi ”Make Your Loyalty Count”, Jack Daniel’s lojalitetsklubb i Sverige. Genom att b.la. delta i utmaningar och bjuda in personal/kollegor till klubben samlar du poäng som du sedan kan lösa in mot unika priser. Är du sugen på att veta mer, klicka nedan.

BLI MEDLEM I JACK DANIEL'S LOYALTY CLUB 

JACK DANIEL'S NO.7 

Old No.7 följer inte en kalender. Den är endast klar när våra whiskeymakare säger att den är det. Vi bedömer den på hur den ser ut. Av dess arom. Och såklart, hur den smakar. Det var så Jack Daniel själv gjorde det. Och hur vi fortfarande skapar den idag.

Jack Daniel's har en doft av vanilj, karamell och chokladkola varvas med syrad plommonkompott. Syltad ingefära och lakrits stärker intrycket. Smaken är syrlig i början, snart sötare med inslag av vanilj. En stor batalj mellan syra och sötma, smaken växer mot slutet. Halvlång torr eftersmak.

LÄS MER OM OLD NO.7 HÄR >

BURGARE MED SMAK AV TENNESSEE

I Lynchburg, Tennessee, var Mr. Jack Daniel känd för sina årliga grillfester på somrarna. Självklart var den hemliga ingrediensen inget mindre än Jack Daniel’s Tennessee Whiskey. I detta recept får du chans att precis som Jack själv, laga mat med den hemliga ingrediensen. Testa här!

LÄS RECEPTET HÄR >

Beställ här:

329 SEK
Vi på folk o folk och Anora åtar oss att skydda dina personuppgifter. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i Anoras personuppgiftspolicy. Genom att lämna dina personuppgifter här accepterar du vår personuppgiftspolicy.

JACK DANIEL'S TENNESSEE HONEY 

Jack Honey, som vi även kallar denna whiskeylikör, bygger på Jack Daniel's Old No.7 som blandas med äkta honung till exakt sötma och alkoholstyrka. Den fungerar utmärkt som drinkbas eller att drickas ren med en isbit i. Med hintar av honung, och med en naturligt len eftersmak, erbjuder Jack Daniel’s Tennessee Honey en smak av det oförutsägbara.

Doften präglas av honung, rostade nötter, gräddkola (Dixie) och klassiska Jack Old No.7. Smaken är söt med tydlig inblandning av Jack Daniel's, dvs honung, mjölkchoklad (schweizer-nöt), vanilj och kryddor. Eftersmaken är söt och fyllig med en tydlig karaktär av honung och crème karamell.

LÄS MER OM TENNESSEE HONEY HÄR>

MILKSHAKE MED SMAK AV HONUNG 

Från whiskey, till getost och till fläskfilégryta. Allting smakar bättre med honung. Milkshakes är inget undantag, och i detta recept får du både honung och whiskey i din milkshake. En svårslagen kombination!

LÄS HELA RECEPTET HÄR >

Beställ här:

419 SEK
Vi på folk o folk och Anora åtar oss att skydda dina personuppgifter. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i Anoras personuppgiftspolicy. Genom att lämna dina personuppgifter här accepterar du vår personuppgiftspolicy.

MEET THE GENTLEMAN

Inspirerad av den originella gentlemannen och vår grundare, genomgår Gentlemen Jack en andra kolfiltrering s.k. ”charcoal mellowing”, för att få en len konsistens. Dess balanserade smak är perfekt för att fira livets extraordinära tillfällen, plus de stunder längs vägen.

Gentleman Jack är en elegant och välbalanserad whiskey med en doft som är mild och på samma gång intensiv, fylld med toner av bränt socker och en lätt rostad karaktär. Smaken är fantastiskt mjuk, nästan ”varm”, och har ett aromatiskt inslag av nötter och honung. Eftersmaken är lång och mycket mjuk. Jämfört med sitt ursprung är denna whiskey lite mer elegant – en sann gentleman.

LÄS MER OM GENTLEMAN JACK HÄR>

GENTLEMAN'S SOUR

”A sour made for sippin". En fräsch smak av citronjuice, söt smak av sockerlag och med en fantastisk smak av vår Gentleman Jack.

LÄS RECEPTET HÄR >

GENTLEMAN'S MANHATTAN

Gentleman’s Manhattan är en klassisk och raffinerad cocktail. Det är en drink som varit populär på mingelpartyn världen över i många år. Om du ska servera en Manhattan på ett mingelparty, varför inte slå på stort och servera Gentleman’s Manhattan istället?

LÄS RECEPET HÄR >

PRESENTERAR:
THE SINGEL BARREL

Varje fat har sin egen doft, färg och smak beroende på den ek som använts och beroende på var den har förvarats under den första lagringen. Jack Daniel's Single Barrel är lika individuell som det ekfat den lagras i. Därför är varje flaska försedd med numret på det fat den lagras i samt datum för buteljering.

Single Barrel Select har subtila toner av karamell och krydda, ljusa fruktnoter och söta aromater. Med andra ord är vår Single Barrel Select en Tennessee Whiskey med en one-of-a-kind smak. Vår Single Barrel Select avnjuts bäst ren, men gör sig även bra i cocktails.

LÄS MER OM SINGLE BARREL HÄR>

OLD PAL BOULEVARDIER - NEGRONI MED EN TWIST

En torr cocktail som passar den mest kräsne. Old Pal Boulevardier hamnar ofta i skuggan av sin populära bror Boulevardier, men är definitivt värd att lära känna bättre. Old Pal Boulevardier är en whiskey-version av den gin-baserade Negroni-drinken.

LÄS RECEPTET HÄR > 
 

SINGLE BARREL OLD FASHIONED

Trots att vår Single Barrel Select avnjuts bäst neat, passar den även bra i drinkar. En av våra signaturcocktails vi gärna serverar med Single Barrel Select är klassikern Old Fashioned. En ikonisk cocktail som låter våra tankar vandra till Chesterfield soffor, cigarrer och New York.

LÄS RECEPTET HÄR>

LEGACY EDITIONS

Legacy Edition Series firar den unika och mystiska historien bakom klassikern Old No. 7 genom att återskapa tidigare flasketiketter. Det släpps begränsat antal flaskor och hittills har det släppts två utgåvor. Under våren 2021 släpps den tredje utgåvan på Systembolaget. 

LEGACY EDITION 3

Den tredje utgåvan i vår Legacy-serie är skapad utifrån en design som användes innan alkoholförbudet infördes i Lynchburg. Denna design lyfter fram kvaliteten av Jack’s whiskey. Etikettens gyllene ton, texten och den eleganta ritningen är alla utformade för att komplettera  Jack’s raffinerade karaktär.