Koskenkorva Rhubarb!
Koskenkorva Rhubarb!
Liksom varumärkets övriga likörer har Koskenkorva Rhubarb en naturlig och äkta smak samt presenteras i en vacker glasflaska med träkork.
Koskenkorva Rhubarb är välbalanserad och naturligt frisk samt är gjord på färska rabarber och granatäpple.
Den passar perfekt att dricka kall som den är eller som ingrediens i en fruktig cocktail.
Koskenkorva Rhubarb
Alkoholhalt: 21% | Volym: 500 ml | Nr: 50380 |
Pris: 173 kr
Rhubarbie
40 ml Koskenkorva Rhubarb
60 ml Tranbärsjuice
60 ml Tonic
Apelsinskiva
Häll i rikligt med is i ett vinglas och häll över ingredienserna. Rör om och garnera med en apelsinskiva. Klart!
Burning Storm
20 ml Koskenkorva Rhubarb
20 ml Mörk rom
Ginger Beer
Lime
Fyll ett glas med is och häll över alla ingredienser. Rör om, garnera med lime och servera.
Rhubarb Smash
Rhubarb Smash
40 ml Koskenkorva Rhubarb
30 ml citronjuice
10 ml sockerlag
10 myntablad
Skummad äggvita
Mät upp alla ingredienser i en shaker. Skaka hårt och sila ned i ett kylt glas med is. Garnera och servera.
Rhubarb Spritz
Rhubarb Spritz
Du behöver:
40 ml Koskenkorva Rhubarb
40 ml Dry Prosecco
40 ml kolsyrat mineralvatten
Apelsin
Så här gör du:
Mät upp alla ingredienser i en shaker. Skaka hårt och sila ned i ett kallt glas med is. Garnera med apelsin och servera!
Rhubarb Mojito
Rhubarb Mojito
Du behöver:
40 ml Koskenkorva Rhubarb
30 ml limejuice
10 ml sockerlag
10 myntablad
30 ml kolsyrat mineralvatten
Så här gör du:
Mät upp alla ingredienser i en shaker. Skaka hårt och sila ned i ett kallt glas med is. Garnera och servera.
Rhubarb Schmubarb.
Rhubarb Schmubarb.
Du behöver:
40 ml Koskenkorva Rhubarb
40 ml färskpressad jordgubbsjuice
40 ml mousserande vin
lime, färska jordgubbar till garnering
Så här gör du:
Fyll upp ett vinglas med is och häll i Koskenkorva Rhubarb. Toppa med färskpressad jordgubbsjuice och mousserande vin. Pressa ned en limeskiva, rör om och garnera med lime och färska jordgubbar. Klart!